Bjørn Borg er mere end bare tennis

Bjørn Borg har været en af de største tennisspillere i vores tid, men i de senere år er han i højere grad blevet kendt for sit undertøjsmærke: ”Bjørn Borg”. Bjørn Borg er et af nutidens fedeste mærker, og er det mest sælgende undertøjsmærke i så vel Danmark som Skandinavien.

Siden 1997 har Bjørn Borg solgt sine produkter med stor succes i hele verden. I starten markedsførte mærket sig mest på sportsudstyret, men senere er fokuset flyttet sig til produktionen af andre produkter, herunder specielt undertøj.

Mærket ligger stor vægt på design, men pasform og kvalitet er også i højsædet. Kombinationen af disse tre elementer giver undertøj, som er i absolut særklasse.

Når undertøjet skal designes, lægges der vægt på, at der er stor variation. Det betyder, at der altid er et stort udvalg af undertøj i forskellige farver og med forskelligt print. Undertøjet hos Bjørn Borg er altid designet med henblik på at farver, print og mønstre passer til den årstid, vi befinder os i.

Hos Bjørn Borg kan man regne med at få undertøj af høj kvalitet, og derudover er der også fokus på stor variation. Under designprocessen er innovation og kreativitet i højsæde, og det betyder, at der ofte lanceres nye modeller og produkter.

Bjørn Borgs drengeundertøj er meget kendt og meget promoveret, men Bjørn Borg producerer også meget lækkert pigeundertøj i den bedste kvalitet.

I pigeafdelingen finder du mange trendy trusser og andre undertøjs underdele som eksempelvis en hipster. Der er et bredt udvalg af modeller. Du finder hipsters, hotpants, minishorts og g-strenge. Det største udvalg af enkelte modeller findes blandt minishorts og hipsters.

De mange trusser er både behagelige og iøjefaldende. Der er brugt mange klare, smarte farver, og der er også benytter forskellige slags print og mønstre til at skabe en helt unik stil.

Undertøjets look er meget forskelligt og på trods af, at de fleste modeller er meget farvestrålende, findes der også de mere neutrale modeller, hvis det er, hvad man fortrækker.

Looket varierer også fra smart til feminint, hvor man finder alt minishorts i klare farver til g-strenge med blonder.

 

Bjørn Borg klar med ny film

Lige meget om undertøjet er til ham eller til hende, så er det i en god kvalitet og i mange varianter, så det er muligt at finde en model, som passer helt perfekt. Man kan købe Bjørn Borg undertøj som enkelte dele, eller man købe dem i pakker, hvor der er flere par.

Bjørn Borg er et godt valg, når du skal købe undertøj. Da stilen er kreativ og unik og kvaliteten er helt i top.

Bjørn Borg er i øvrigt klar med ny film om tennis og lange seje kamp mod den lige så legendariske John Mc´enroe. Den kan i øjeblikket ses på Itunes.

Artikler på 4living.dk

På 4living.dk arbejder vi med mere end bare artikler. Vi arbejder på at tage vores artikler til også at omfatte en masse gode tips og idéer til den store forbrugerjungle. Velkommen til 4living. Dit online livsstilmagasin.