G-Star har det svært

Når det kommer til mærkevarer, er der nærmest uendeligt mange mærker at vælge imellem. For ikke nok med, at der findes et hav af danske designere og mærker, der findes også utallige europæiske.

Og ét af dem er det hollandske, G-star. Dette mærke blev grundlagt i 1989 og er senere slået igennem med sine fantastiske og modebevidste kollektioner. G-star er din helt ligegyldig, hvad for en sæson, du mangler tøj til.

G-star har tøj til både piger og drenge, men også mænd og kvinder. Og tøj fra G-star er tøj, som du kan have resten af dit liv, hvis blot du formår at holde din nuværende form nogenlunde, hvilket du helt sikkert vil gøre, for at sikre dig, at du aldrig vil blive nødt til at skille dig af med dit tøj fra G-star.

For når du først har indledt et forhold med tøj fra dette mærke, vil afskeden ganske enkelt være uhyre svær og smertefuld. For mange!

T-shirts og bukser, især jeans er det, som G-star er allermest kendt for. Men producenterne kan lave meget mere end det. Jakker både til varme og kulde laver de også.

For ikke at nævne skjorter, shorts og endda også hoodies. Tøj fra G-stars kollektion er helt sikkert noget, der er værd at bruge sine cash på. Alt fra G-star er af allerhøjeste kvalitet og især G-stars evne til at lave jeans bør nævnes.

G-stars laver jeans til alle behov. Deres jeans kan både bruges til hverdag og fest, og der er utallige modeller at vælge imellem.

Desværre har G-star det skidt med yderst dalende omsætningstal og lukning af butikker, senest den ellers flotte G-star butik i Lyngby centeret.

Artikler på 4living.dk

På 4living.dk arbejder vi med mere end bare artikler. Vi arbejder på at tage vores artikler til også at omfatte en masse gode tips og idéer til den store forbrugerjungle. Velkommen til 4living. Dit online livsstilmagasin.