Giv din garderobe et frisk pust

Vi kan alle bruge en ny garderobe i ny og næ. Nogle af os oftere end andre. Men det er vigtigt om ikke andet at skifte lidt ud i sit tøj fra tid til anden, så man får smidt noget af det gamle ud, noget af det man aldrig bruger og få noget nyt og frisk ind i skabet, så man igen får lyst til at bruge sit tøj. Og – lad os være ærlige – vi kan alle sammen godt lide at købe lidt nyt tøj engang i mellem. Tricket er rent faktisk at ”behøve det”, når man bruger lidt penge.

Ryd op i skabet først

Før du går ud og køber en helt ny garderobe, kan det være smart lige at rydde op i dit tøjskab eller kommode først. På den måde får du plads til noget nyt, og du får samtidig et overblik over, hvad du egentlig mangler. Så er det også mere legalt, at du går ud og bruger lidt ekstra penge på en virkelig fed kjole eller jakke fra for eksempel Prepair, hvis det er dét, du lige står og mangler. Vil se hele Prepair kollektionen så klik her.

Det er også en god måde at finde ud af, om man egentlig skal lægge sin stil lidt om, eller man virkelig får brugt alt det tøj, man nu har i skabet. Det er sjældent det sidste, der gør sig gældende for de fleste af os. Du kan med fordel dele tøjet op i kategorier – skal smides ud, skal til genbrug eller ”det skal jeg til at gå i”. Den sidste kategori er smart, for den giver dig mulighed for at prøve noget nyt. Og hvis du, når du rydder op igen, stadig ikke har gået med det, kan det ryge i én af de andre kategorier.

Køb danske mærker

Når du køber dansk, kan du være sikker på at noget tøj, der passer ind i sæsonerne i Danmark. Det gør sig eksempelvis gældende for det danske mærke Prepair, der tilpasser sine nye designs til sæsonerne. Så i foråret kan du købe fine og flotte kjoler med blomster, hvor vinterlooket er mere afslappet men stadig til den festlige side.

Ved at købe dansk som hos Prepair får du også noget tøj, som du rent faktisk kommer til at bruge og ikke tøj, der ligner noget fra den franske catwalk, som bare kommer til at hænge og fylde i skabet. Derfor kan du også godt tillade dig at bruge lidt ekstra på en lækker vinterjakke, fordi du kan være sikker på, at den kommer til at passe til dig og din stil i flere år fremadrettet.

Artikler på 4living.dk

På 4living.dk arbejder vi med mere end bare artikler. Vi arbejder på at tage vores artikler til også at omfatte en masse gode tips og idéer til den store forbrugerjungle. Velkommen til 4living. Dit online livsstilmagasin.