Hvis denne overskrift tiltaler dig, så er du så meget i målgruppen for denne artikel, som handler om noget af det fedeste, lækreste og mest stilfulde tøj, du kan finde. Det er tøj, der blæser befriende på konversionerne, men samtidigt står stålsat fast på retten til at gå med tøj af høj kvalitet og i lækkert, rapkæftet design. Hvis man har stil og elsker kvalitet og eksklusivitet så er dette mærke et næsten uomgængeligt must til din garderobe.

Der er alt det andet tøj og så er der det fra Dsquared2. Det er måske en lidt flabet måde at stille det op på, men for kendere af brandet og folkene bag brandet, så er bemærkningen ikke helt ved siden af. Dsquared2 er for manden, som er helt sin egen og ikke er bange for at vise det. Det er modetøj af tårnhøj klasse, som i den grad er befriet for selvhøjtidelighed. En herlig blanding af stolt tradition og respektløshed oser ud af hele deres kollektion.

Canadisk humor

Dean og Dan Caten har siden 1984 stået bag dette brand, som så meget er helt sit eget. Humor spiller en stor rolle i en stor del af kollektionerne fra Dsquared2. Ikke at det er plat og fjollet tøj, de designer hos Dsquared2, nej, humoren er så underspillet og cool, at man sagtens kan gå forbi den uden at opdage den. Med mindre at man altså har øje for den slags, og det har lige præcis den slags mænd, som mærket henvender sig til. 

Den uafhængige selvstændige mand, som ikke er bange for at gå sine egne veje, og som ikke går på kompromis med stil og kvalitet vil elske dette brand. For det er skræddersyet til netop ham. Det er tøj, der aldrig går af mode, fordi det står i sin egen kategori, kan man næsten sige. Det er sygt smart og top cool, men det forsøger ikke at løbe efter de andre for at være smart.

Tjek det ud

Hos Aksel.dk finder du det lækre tøj fra Dsquared2. Du vil helt sikkert elske det. Og med god grund.