Sådan dekorerer du dine vægge i 2019

Indretning af bolig er noget af det mest omfattende, man kan komme ud for. Og i rigtig mange tilfælde er det også en af de ting, der lægger op til flest skænderier og uenigheder. Der er øjensynligt lige så mange holdninger til boligindretning, som der er mennesker – og så er det ikke nemt, hvis man står i en situation, hvor man er flere, der skal ind over boligindretningen.

I denne artikel har vi fokus på, hvordan du kan og bør dekorere dine vægge i det kommende år. For det er nemlig ikke helt lige meget. Læs med videre.

 

Væggene fylder mere, end man skulle tro

At vælge den rette vægpynt er ikke helt lige meget – og i flere tilfælde er det måske det allervigtigste, når man skal skabe en rød tråd i sin boligindretning.

Det er vigtigt, at du vælger de rette billeder og lignende til væggene i din bolig, da det er disse, der definerer rammerne i dit hjem.

Og har man ikke valgt de rette billeder eller de rigtige reoler, kan det betyde, at hele rummet kommer til at virke ugennemtænkt og kejtet – det er ærgerligt, hvis man så har brugt lang tid på at vælge boligens møbler og andet.

 

Sådan vælger du

Der findes ingen nem løsning på, hvordan man vælger de rette billeder, for det afhænger helt igennem af, hvordan man ellers har indrettet hjemmet. En god tommelfingerregel er dog, at man skal vælge farvetoner i samme stil og nuancer hele vejen igennem – så samme farver går igen i både billeder og møbler. Det giver et roligt udtryk, og man risikerer ikke, at man vælger et billede eller et maleri, der bryder for meget med kontrasten.

Derudover er det i dag blevet nemmere at vælge forholdsvist neutralt. For uanset om man er ved at indrette en bolig med sin kæreste, sine venner eller sin familie, findes der altid plakater i forskellige former og farver, der med garanti passer ind i stilen.

Og så er det en relativ billig investering sammenlignet med at skulle ud at investere i eksempelvis malerier eller anden vægpynt.

Er du nysgerrig på dette, kan du med fordel undersøge det store udvalg af plakater hos Wallstickerland. Her finder du alt fra plakater med kendte byer til afbilleder af malerier fra verdensberømte kunstnere.

Den perfekte løsning til dig, der måske ikke helt har råd eller lyst til at skulle investere i traditionelt vægpynt.

Artikler på 4living.dk

På 4living.dk arbejder vi med mere end bare artikler. Vi arbejder på at tage vores artikler til også at omfatte en masse gode tips og idéer til den store forbrugerjungle. Velkommen til 4living. Dit online livsstilmagasin.