Der kan være mange grunde til at opføre en skillevæg. Måske har man familieforøgelse og mangler et ekstra børneværelse. Det kan også være, at den store stue skal deles op, så der kan laves kontor. Uanset hvad, så er det vigtigt, at man bruger de rigtige materialer. Med internettet er det blevet let at finde opskrifter på, hvordan man skal gribe projektet an. Der er mange gode instruktionsvideoer på YouTube, men vær kritisk ? det er ikke alle, som er lige gode.

En lecablok er en slags betonmursten, som er særdeles velegnet til opbygning af skillevægge. Med lecablok mursten kan du nemt opmure væggen og gøre den klar til færdiggørelse. Det er naturligvis vigtigt, at du har undersøgt, hvordan man gør og anskaffet de nødvendige materialer og værktøjer. Gør-det-selv-arbejde er billigt, men bliver det ikke udført ordentligt, så er det ingenting værd. Sørg for at blive klædt ordentligt på med god information.

Spørg din forhandler

Hos STARK er der kundeservice, som man kan ringe til og få god rådgivning af. Det er rart at få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger om valg af materialer. Lecablokmursten og -plader findes i forskellige tykkelser og mål. Tjek målene ud på den lecablok, du har udset dig og se, om du kan få det til at passe.

Lav en tegning og læg en plan for byggeriet. Med god planlægning har du langt større chance for succes. Det er altid godt at have en plan at holde sig til. Lav den punkt for punkt, ligesom du lægger lecablok på lecablok, når du opfører væggen. Trinvis fremgang er en god model, så alt bliver gjort i den rette rækkefølge. Det er vigtigt ikke at flakke for meget rundt.

Færdigt arbejde

Når du har opført din skillevæg og lavet flot finish på den, så kan du nyde synet af velgjort arbejde mange år fremover. Det er en stor tilfredsstillelse at lave et stykke smukt håndværk selv. Det giver selvtillid og mod på mere. Blot er det endnu engang værd at minde om, at god planlægning er vejen til din succes.