Spar penge på det fornuftige valg

I stedet for at bruge mange penge på flere tasker i halvdårlig kvalitet, så tænk dit valg igennem og brug hellere flere penge på én, god taske.

De fleste kvinder elsker at shoppe

Langt de fleste væsener af hunkøn har et yderst veludviklet shoppegen, og dette resulterer ofte i økonomiske problemer eller i hvert fald dårlig samvittighed.

Shoppingtrangen udarter sig nemlig oftest i at man køber rigtigt store mængder, og så bliver det ofte til mere tøj i dårligere kvalitet frem for mindre i god. Og da kvinder ofte bruger shopping nærmest som en form for terapi, når de har haft en hård dag, har kærestesorger, er nervøse for noget, eller bare inden de skal til en vigtig fest eller anden form for begivenhed, så kan disse shoppingture ende med at forekomme ret så ofte.

Det er der som sådan ikke noget galt med, især ikke hvis man kan finde ud af at sige stop når kortet ikke kan trække mere. Men man kan dog alligevel godt ende med at klædeskab fyldt med en masse ting som man måske kun har haft på én gang, og derefter aldrig kommer til at bruge igen.

De ting der hænger ubrugte derinde, er jo nærmest bare penge som man har smidt væk, og det er altså virkelig ærgerligt. Der er derfor nogle tricks man som kvinde kan anvende, når man bevæger sig ned mod byens mange fristelser som sportswear og tøj til kvinder.

 

Liebeskind er fremtidens tøjmærke

Liebeskind Berlin beskriver deres fiktive muse som elegant, sexet og feminin. Musen er selvfølgelig blot en metafor for den inspiration, som driver dette brands designere.

Men beskrivelsen af hende er en fremragende indikation for de værdier, som Liebeskind Berlin repræsenterer. Liebeskind Berlin et nemlig et mærke, der designer tøj til den modebevidste, selvstændige men alligevel bløde kvinde.

Altså den kvinde, som er en stadig mere og mere fremtrædende figur i det moderne, danske samfund. Denne kvinde er et produkt af et samfund med stadig større ligestilling, men også et produkt af en trang til igen at finde ind til nogle af de klassiske feminine kerneværdier. Måske kerneværdier som en taske fra Liebeskind Berlin kunne gøre tricket.

En god måde at udtrykke femininitet samtidig med at man på alle andre måder står på lige fod med mændene, er at udtrykke dette træk via sit tøj.

Dette muliggør Liebeskind Berlin med deres smukke og unikke designs. Kollektionen for foråret 2017 indeholder således en velbalanceret blanding af sarte skandinaviske farver, friske sommerlige print og mere rå strejf af noget næsten bohemeagtigt.

Denne blanding af det afdæmpede og søde med det mere skæve og unikke er perfekt for den moderne og nytænkende kvinde, som ønsker at passe ind og samtidig gøre sig bemærket.

Artikler på 4living.dk

På 4living.dk arbejder vi med mere end bare artikler. Vi arbejder på at tage vores artikler til også at omfatte en masse gode tips og idéer til den store forbrugerjungle. Velkommen til 4living. Dit online livsstilmagasin.