Når man dyrker sport og motion er beklædningen utrolig vigtig. Der skal ikke være steder hvor tøjet strammer eller gnaver. Det skal være behageligt at have på og man skal føle sig hjemme i det tøj man bruger. Når man løber, skal man føle sig fri, det er en meget vigtig pointe med sportsbeklædning. Det skal helst ikke mærkes at man har det på. Man bliver set, når man dyrker motion i offentlige områder og derfor er det vigtigt, at tøjet sidder flot.

Sportsbeklædningen fra kari traa er i en klasse for sig, både hvad designet angår og i særdeleshed med pasform og velvære. Det enestående brand har virkelig sat sit præg på forståelsen af hvordan sportstøj til kvinder skal være. Tøjet fra kari traa er en skøn sammensmeltning af ypperlig kvalitet og feminint look, som gør det til et enestående mærke for den aktive kvinde. Mange finesser og samtidig en ren enkelhed giver tøjet fra kari traa et feminint, personligt touch.

En sportskvinde med kreativt potentiale

Det er den norske kvindelige skiløber, kari traa, der står bag det skønne brand, der fremstiller lækkert sportstøj til kvinder. Som ung var kari traa i den absolutte elite og hun vidste derfor hvor vigtig en god beklædning er for at udøveren kan levere toppræstation. Den krative kari traa begyndte at udvikle det lækre butterfly skiundertøj til kvinder, som blev startskuddet til et brand, der virkelig har leveret.

Produktionen er gennem årene udvidet til også at omfatte meget andet sportstøj. Altid med det praktiske og feminine i fokus. Med tøj fra kari traa er du sikker på at der er ekspertviden bag designet som har sit helt eget feminine udtryk. Både i pasform og design og de kraftige, flotte farver, udviser tøjet fra kari traa en selvstændig feminin stil.

I form med lækkert tøj

Der er noget helt særligt over sportstøjet fra kari traa. Fordi det har den der unikke blanding af lækkert design og ultimativ god pasform. Det er sportstøj, der sidder. Og det er sportstøj, der understreger den kvindelige skønhed, uden at gå på kompromis med det praktiske.